8. Den tredje natten – avigsidan

Det hann gå flera dagar tills jag plockade fram sakerna igen, men då satt jag i flera timmar och det hann hända mycket.

Jag höjde kaosvärdet från 2 till 3 eftersom de gick vilse och jag tycker det får räknas som en motgång. Jag slog alltså 1T10 mot kaosvärde 3 (1T10=9, inget avvikande resultat)

Händelseslag: (1T100=92, ingen händelse)

När jag slog för slumpartade möten fick jag resultatet ”4 troll”. Kanske blundade jag med ena ögat, kanske gav jag omedvetet mina karaktärer en fördel, men på något vis halverades antalet troll och i den strid jag utkämpade blev det bara två troll som kom lufsande. Strid! Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s