14-15. Gravkammarens hemligheter – avigsidan

Kaos 2 (1T10=3, inget avvikande resultat)

Händelseslag: (1T100=20, ingen händelse)

Dessa båda scener innehöll en rad slag, jag ska inte gå igenom alla detaljer men tar ändå upp några för att illustrera hur jag gjorde.

Jag slog (50%) att gruppen gick med på Theos förslag om att de skulle rota i sarkofagerna och att spöket var kvar (50%). Jag gav dem ett godtyckligt plus för att de var förberedda (både ett plus för att motstå spökets skräckattack och ett plus för återhämtning om spöket ändå besegrade dem). Spökets skräckattack besegrade Eliana och Botulw men den tanige tonåringen Theo motstod och lyckades i sin tur skingra spöket.

Eftersom det fanns vakna individer runt de besegrade, samt att jag gett dem ett plus på återhämtning pga att de var mentalt beredda på spöket, lät jag återhämtningen gå snabbt. Helt godtyckligt bestämde jag att Botulw inte skulle kunna använda magi i 1T6 dagar (3 dagar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s