2. Morgonen efter

                  Efter en rejäl frukost skjuter de mätta äventyrarna stolarna tillbaka och går och hämtar sin utrustning. Medan Block värmer upp på gårdsplanen (intensiva utfallssteg med extrem sträckningspotential) betalar Irmelin deras räkning.

-”Nå, ska ni ge er av efter skatten?” Frågar värdshusvärden.

-”Absolut… inte!” Säger Irmelin.  Hon ler och blinkar åt värdshusvärden som rodnar och gömmer sitt skäggiga anlete bakom en smutsig kökshandduk. Då han vågar titta upp igen är hon redan ute på gårdsplanen.

Äventyrare: Block Stäppbarbaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s