27. Alla säger att Billemo slåss, men ingen frågar varför – avigsidan

Detta är egentligen inte en ny scen utan bara ett ställe där jag beskrev Billemos historia och slut. Äventyret kräver inte att man vet någonting om Billemo, eller någon annan av de varelser jag möter, men det blir roligare ju mer liv alla deltagare i äventyret får.

Det slår mig nu att jag nog är den första som skrivit fanfiction om en varelse från monsterlistan i äventyret Tvillingbergen. Det blir ju roligare att spela när deltagarna i berättelsen får mer liv, men samtidigt… det känns kanske lite som ett rop på hjälp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s