Bloggel Fenix

En snabb sökning på nätet visar att de flesta svenska rollspelsbloggar lades ner för ett par år sedan. Bra! Mindre konkurrens om utrymmet. Inga unga vältaliga och rappa-i-repliken-rollspelare att trängas med. Jag har en chans. Jag har nämligen gjort det klassiska kampanjloggsmisstaget att skriva loggarna aaalldeles för långa. Så ur de svenska rollspelsbloggarnas aska reser sig nu bloggel Fenix, hostar ut en grå luftpuff och börjar sedan mala på, ändlöst, om allt som hänt i mina och våra soloäventyr.

De allra flesta av oss har mycket låg smärttröskel för att traggla oss igenom andras krönikor samtidigt som vi tycker att just vår egen kampanj är en historia som förtjänar en stor läsekrets. Syftet med denna blogg är främst att jag, och mina två kusiner som jag spelat med i över trettio år, ska ha historierna i våra spel nedtecknade och åtkomliga. Både för vår egen del och för andra eventuella solospelare så kommer jag att lägga ut texten kring hur jag/vi gör då vi spelar utan spelledare. Kan det få någon vilande rollspelare att komma igång och spela på sin kammare desto bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s