2-4. Färden till berget – avigsidan

Vid förra genomspelningen mötte jag samtliga slumpartade möten som fanns. Jag skippade därför den tabellen och slog bara kaosslaget samt händelseslaget för varje dag och natt som passerade. I scen 3 inträffade en händelse: Mot en gåtas lösning: ”Vakar svartalfer över området?” – dvs ett steg mot ett ”ja” på den frågan. Jag slog nyckelorden ”Vengeance”+”Suffering” och bestämde mig för att det rörde sig om spåren av en plågsam, hämndrelaterad, intern uppgörelse och beslöt att det hade med svartalferna att göra.

Jag slog dessutom ett extra slag för att se om de fann några spår av det förra äventyrarsällskapet (75%). Jag hade emellertid tråkiga tärningar, ingenting hände.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s